Svar på spørgsmål om allergi?
På I Scream Ice Cream’s hjemmeside kan du se information om alle vores forskellige is varianter. Vores is-salgssteder har en ingrediensfortegnelse ifm. allergiinformation om hver is, så de kan informere landets is-elskere, om hvad isene indeholder, såsom nødder, gluten, juice, mælk, syltetøj, mælk/laktose eller æg. Hvis du er i tvivl om noget, kan du  kontakte I SCREAM ICE CREAM’s forbrugerkontakt på e-mail info@iscreamicecream.dk, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.


Har I Scream Ice Cream’s is med nødder?
Vi erfarer, at mange is-elskere godt kan lide is med nødder. Nødder forbindes ofte med is, men vi har et varieret sortiment af is, både med og uden nødder.


Hvilke is-varianter indeholder nødder?
På vores hjemmeside kan du finde information om alle vores is. Vores is-salgssteder har en ingrediensfortegnelse ifm. allergiinformation om hver is, så de kan oplyse, om isen indeholder nødder. Bemærk, at produktsammensætningen i vores produkter kan blive ændret. Derfor er det meget vigtigt, at man altid læser ingrediensfortegnelsen grundigt på den aktuelle emballage, som du køber i handlen for at se, om produktet indeholder spor af nødder. 
De af vores is, der indeholder nogen type nødder eller mandler, kan også indeholde spor af andre nødder. Hvis du er ekstremt følsom over for nødder, kan det måske generelt være en god idé at være forsigtig, når det gælder chokoladeprodukter.


Har I Scream Ice Cream’s is uden kakao/chokolade?
Vores sodavands-is er som udgangspunkt uden kakao/chokolade, men for en sikkerheds skyld tjek altid ingrediensfortegnelsen på vores is-emballage, hvor du kan se, om produktet indeholder kakao eller chokolade. Læs mere om de forskellige I Scream Ice Cream is, og hvad de indeholder på vores hjemmeside. Vores is-salgssteder har en ingrediensfortegnelse ifm. allergiinformation om alle de forskellige is. For en god ordens skyld skal vi gøre opmærksom på, at ingredienssammensætningen i vores is-varianter kan blive ændret, hvilket gør at det er vigtigt, at du altid læser ingrediensfortegnelsen på den pågældende is.


Hvad hvis jeg ikke kan tåle is-varianter med gluten?

På I Scream Ice Cream’s hjemmeside kan du finde information om alle vores forskellige is-varianter. Vores is-salgssteder har en ingrediensfortegnelse ifm. allergiinformation, så de kan oplyse om isen indeholder gluten. Bemærk, at produktsammensætningen i vores is-varianter kan blive ændret. Altid læs ingrediensfortegnelsen grundigt på den aktuelle emballage.


Hvad hvis ingrediensfortegnelsen ikke indeholder det, jeg er allergisk over for?

I Scream Ice Cream kan ikke garantere 100 %, at vores is ikke indeholder spor af ingredienser fra en anden produktion, da der fremstilles mange forskellige slags is på vores fabrik. Vær opmærksom på, at indholdet i en ispind kan differentiere sig fra samme ispinde i vores multipack. Læs altid ingrediensfortegnelsen på den aktuelle is grundigt! Hvis der sker ændringer i opskriften, giver den aktuelle emballages ingrediensfortegnelse altid korrekt information om indholdet. Hvis du ønsker yderligere allergi information, kan du kontakte I Scream Ice Cream på info@iscreamicecream.dk