https://iscreamicecream.dk/wp-content/uploads/2020/06/ISIC_logo_type_pink.png

Glutenfri is

I Scream Ice Cream tilbyder vores kunder de lækreste glutenfri is,
og der er en årsag til at vores kunders kunder kommer igen og igen og igen…
– Fordi vores I Scream Soft Ice smager fantastisk!

Ice Cream

Jordbær
Jordbær
Chokolade
Chokolade
Cappuccino
Cappuccino
Karamel & Havsalt
Karamel & Havsalt
Vanilje & Brownie
Vanilje & Brownie
Vanilje
Vanilje
Pistacie
Pistacie
Lakrids & Hindbær
Lakrids & Hindbær
Rainbow Candy
Rainbow Candy
Jordbær & Vanilje
Jordbær & Vanilje
Chokolade & Vanilje
Chokolade & Vanilje
Banan
Banan

Frozen Yoghurt

Mango & passionsfrugt
Mango & passionsfrugt
Skovbær
Skovbær
Natural
Natural

Sorbet is

Blåbær sorbet
Blåbær sorbet
Passionsfrugt
Passionsfrugt

Kontakt os

  Glutenfri is der skaber tilfredshed hos alle kunder

  Vores udvalg af glutenfri is er i høj kvalitet og gør det nemt at finde noget, som alle kan spise.
  Uanset om du driver en isbutik, restaurant eller en café, er vores glutenfri is det ideelle supplement til din menu. Det giver dig mulighed for at tilbyde is til dem, der ikke kan tåle gluten.
  https://iscreamicecream.dk/wp-content/uploads/2022/04/IlPrimo_OneShot_3softice_ISIClogo-crop2-1.png

  Vi tilbyder glutenfri is til enhver smag

  Hos I Scream Ice Cream tilbyder vi et varieret sortiment af glutenfri is. Vi forstår vigtigheden af at imødekomme forskellige behov for dem, der ikke kan tåle almindelig is. Derfor har vi lavet vores egne glutenfri is, for at alle kan nyde en god is.

  Vores glutenfri is er ikke kun en glæde for glutenfri mennesker, men også for alle, der søger lækker og lidt mere sund is uden at gå på kompromis. Tværtimod laver vi omhyggeligt vores glutenfri is, så den bevarer den uforlignelige smag og cremede tekstur, som vores is er kendt for.

  Udover vores glutenfri is imødekommer vi også andre kostbehov. Vi tilbyder også et udvalg af laktosefri is, der giver alle mulighed for at nyde en lækker is uden at skulle tænke på laktosen.

  For veganere har vi også et udvalg af vegansk is, der er lavet uden animalske produkter og stadig formår at levere den samme forfriskende smag og cremede konsistens som vores øvrige is varianter. Se alle vores is varianter her.

  Din pålidelige is leverandør 

  I Scream Ice Cream er din pålidelige partner, når det kommer til forsyning af glutenfri is til din virksomhed. Vi har dedikeret os til at levere is af høj kvalitet til isbutikker, restauranter og caféer, der ønsker at imponere deres kunder med udsøgt smag og en bred vifte af valgmuligheder.

  Vores historie som is leverandør begyndte som mange andre, fra bunden, men i dag er vi stolte af at kunne betjene en bred vifte af erhvervskunder i hele landet. Vi forstår, at din succes som isbutik eller restaurant afhænger af kvaliteten af de produkter, du serverer, og derfor går vi aldrig på kompromis med vores is.

  Vores is varianter kan findes over hele landet – på festivaler og i små lokale isbutikker. På Instagram og Facebook kan du følge vores rejse.

  Hvad vil det sige, at det er glutenfri is?

  Når is betegnes som “glutenfri”, indebærer det, at det er produceret uden gluten. Gluten er en proteinforbindelse, der normalt findes i kornsorter som hvede, byg oh rug. Mennesker, der lider af cøliaki eller er intolerante over for gluten, skal undgå fødevarer, der indeholder det, da det muligvis kan forårsage betændelse og skade på deres tarmsystem.

  Vores glutenfrie is er sammensat og produceret med omhu, idet vi har fjernet enhver ingrediens, der indeholder gluten. Vi forstår, at det er vigtigt at tilbyde et bredt udvalg af valgmuligheder, især til dem der er glutenintolerente. Derfor har vi dedikeret os til at lave smagefulde is varianter uden brug af gluten.