https://iscreamicecream.dk/wp-content/uploads/2020/06/ISIC_logo_type_gul.png

Vegansk is

I Scream Ice Cream tilbyder vores kunder det lækreste veganske is
og der er en årsag til at vores kunders kunder kommer igen og igen og igen…
– Fordi vores is smager fantastisk!
https://iscreamicecream.dk/wp-content/uploads/2023/09/Vegansk-Passionsfrugtsorbet-640x656-1.png

Passionsfrugt sorbet

https://iscreamicecream.dk/wp-content/uploads/2023/09/Vegansk-Combi-Cone-Cup-Blue-OS-Sorbet-Blueberry-100-CPLM_2023NEWS-640x662-1.png

Blåbær sorbet

Vegansk is der skaber tilfredse kunder

Vores brede udvalg af vegansk is i høj kvalitet gør det nemt at finde noget, som alle kan lide.
Om du vil supplere din is butik, dessertkortet på restauranten eller udbrede sortimentet i caféen, så er vegansk is noget, som altid er godt at have. Det er også muligt at supplere med sorbet is.
https://iscreamicecream.dk/wp-content/uploads/2022/04/IlPrimo_OneShot_3softice_ISIClogo-crop2-1.png

Vi tilbyder vegansk is til enhver

Hos I Screm Ice Cream ved vi, at mangfoldighed er nøglen til at tilfredsstille alle dine kunder. Det er derfor, vi er glade for at kunne tilbyde lækker vegansk is til vores kunder, der giver dem mulighed for at tilbyde is til enhver. I dagens verden, hvor kostvalg varierer mere end nogensinde før, er det afgørende at have en bred vifte af produkter at vælge imellem. Med vores veganske is kan du sikre, at du aldrig går glip af muligheden for at tilfredstille dine kunders præferencer, uanset om de er veganere eller laktoseintolerante. Du kan se hele vores udvalg af is her.

Levering af is i høj kvalitet.

Ved at vælge hos som din leverandør af vegansk is, eller hvilken som is, kan du være sikker på at modetage produkter af højeste kvalitet. Vores is er lavet med omhu for at sikre, at smagen er perfekt og at dine kunder vil vende tilbage igen og igen. Uanset hvilken type for virksomhed I er, så kan du stole på os som din leverandør af is.

Kontakt os i dag for at høre mere om vores produkter og mulighederne for et samarbejde.

Kontakt os