https://iscreamicecream.dk/wp-content/uploads/2020/06/ISIC_forside_animation_nyefarver.gif

Ice breaking news

https://iscreamicecream.dk/wp-content/uploads/2022/04/IlPrimo_OneShot_3softice_ISIClogo.png

Nu kan dine kunder få 1-14 softice gelato varianter i selvsamme kop eller vaffel

I årtier har man som kunde haft 1-3 muligheder når det gælder softice. Her har kunderne kunne vælge imellem f.eks. vanilie softice, en jordbær softice eller en mix. Nu kan kunderne købe f.eks en 1-14 varianter i selvsamme kop eller vaffel og hvor varianterne er glutenfri, laktosefri eller vegansk. Dét er da nytænkning der vil noget!

Se alle varianterne her

 

Unik softice gelato maskine & fryser behøver ingen strøm:

I Scream Ice Cream er stolte over at kunne præsentere en ny løsning, der gør det muligt at lave softice gelato uden strøm.
Vi har nemlig fået et helt specielt batteri system, der kan trække vores softice gelato maskine & fryser, hvilket der giver alle vores samarbejdspartnere unikke muligheder i salgsøjemed. For eksempel kan nu stå ved hul nummer 9 på en golf bane, lave en pop-up bar i.f.m et bryllup ude i en skov, stå udenfor din forretning uden forlængerledninger der flyder etc. Det er kun fantastien der sætter grænser. I Scream Ice Cream softice gelato maskinen, fryseren, såvel det specielle batteri system kan både købes, såvel leases. Hør næmere ved at kontakte I Scream Ice Cream. Læs mere her

Se videoen: https://youtube.com/shorts/-geKWa7ArE0

 

https://iscreamicecream.dk/wp-content/uploads/2023/03/thumbnail_ISIC_IlPrimo_packshots_20237_maskine-og-batteri_mar23.png
https://iscreamicecream.dk/wp-content/uploads/2022/04/I-Scream-Ice-Cream-Isbil-Messe.jpg

Nu kan du få din egen I Scream Ice Cream isbil:

På Food Expo 2022 lancerede I Scream Ice Cream vores første flotte isbil som vi har special bygget til stor glæde for vores kunder. I Scream Ice Cream’s isbil kan både bestilles med benzin, såvel på el, samt vi bygger den så den matcher dit behov.

Is bilen er oplagt som salgsvogn i gadebilledet, på terassen eller til events. Du kan både få I Scream Ice Cream isbilen med scoop is og/eller med softice maskine. I Scream Ice Cream isbilen kan både købes, såvel leases. Hør næmere ved at kontakte I Scream Ice Cream.
Mere info kommer

Tak for en fantastisk messe!

Skønt at møde så mange af vores eksisterende kunder, der lagde vejen forbi vores stand i Hal M. I Scream Ice Cream ser frem til at byde velkommen til alle de nye kunder, der har indgået aftale med os og vi glæder os til at skabe succes for hver og en!

Se et lille flashback her:  https://youtu.be/Q_Pd5M09lDw

https://iscreamicecream.dk/wp-content/uploads/2022/04/ISIC-Youtube-Food-Expo-.jpg
https://iscreamicecream.dk/wp-content/uploads/2022/04/Foodexo-softice-Facebook.jpg

Food Expo’s Facebook side:

Dejligt at se at Skandinaviens største fødevaremesse også glæder sig til I Scream Ice Cream’s deltagelse!
Vi kan kun takke for det fine opslag på facebook.

Foodexpo:

Lige om hjørnet venter Foodexpo 2022. Sammen med flere end 540 udstillere glæder vi os til at byde alle velkommen til tre forrygende messedage 27.-29. marts. Gensynsglæden bliver stor, og vi kan slet ikke vente med atter at samle hele fødevarebranchen og mærke fællesskabsfølelsen, når vi igen mødes ansigt til ansigt i MCH Messecenter Herning.

I SCREAM ICE CREAM PRÆSENTERER NY ISMASKINE

I SCREAM ICE CREAM tilbyder et lækkert udvalg af scoop is, softice mix og en unik softice gelato maskine a la en espresso maskine. Maskinen kan lave 14 forskellige softice varianter. Den laver en variant på tolv sekunder, fem i minuttet og 240 i timen. Alle maskinens varianter er enten glutenfri, laktosefri eller vegansk. IL Primo One-Shot maskinen kræver ingen rengøring, da varianterne er i kapsler.

Besøg I Scream Ice Cream på stand 9853 i Hal M

https://iscreamicecream.dk/wp-content/uploads/2022/03/IScreamIceCream-Foodexpo.png
https://iscreamicecream.dk/wp-content/uploads/2022/04/ISIC_Cateringmessenord.jpg

Cateringmesse Nord var i topform!

Man kunne virkelig mærke, at udstillere, såvel besøgende havde set frem til at igen kunne mødes, da Nordjyllands største foodservicemesse Cateringmesse Nord blev afholdt i Gigantium i Ålborg.
Tusind tak for en veltilrettelagt messe, samt til alle eksisterende, såvel nye kunder der lagde vejen forbi vores stand – Vi er superklar til at kickstarte is sæsonen!

Opsigtsvækkende Facebook konkurrence sammen med AB Catering:

I Scream Ice Cream har i denne sæson været sponsor på forpremieren til SCREAM filmen.

I den forbindelse lavede vi en opsigtsvækkende SoMe konkurrence på Facebook hvor man kunne vinde billetter til den filmen.
Konkurrencen blev lavet i samarbejde med AB Catering i.f.m Cateringmesse Nord.

https://iscreamicecream.dk/wp-content/uploads/2022/04/Scream_Cateringmessenord.jpg
https://iscreamicecream.dk/wp-content/uploads/2022/04/Scream_event_web.png

Sponsor på Kult filmen Scream:

I Scream Ice Cream var sponsor på forpremieren på kultfilmen SCREAM, hvor bl.a. størstedelen
af landets førende influencers deltog. Her kan du se hvordan I Scream Ice Cream lavede sponsor aktivering på filmen,
hvilket vakte opsigt. Efterfølgende har I Scream Ice Cream lavet SoMe konkurrencer på Facebook, Instagram etc.
hvor man har kunnet vinde 100 SCREAM billetter på landsplan.

2020/21

I Scream Ice Cream Conzept Store i Kastrup Lufthavn:

Det kan godt være, at alle går med maske i.f.m Corona, men det skal ikke afholde de rejsende at nyde en lækker is fra I Scream Ice Cream.
14 lækre varianter kan man få i Kastrup Lufthavn og alle varianter er enten Glutenfri, Laktosefri eller Vegansk.
Se den lille reklamefilm vi har lavet til lejligheden: https://youtu.be/Qs9kAmZa0Lw

https://iscreamicecream.dk/wp-content/uploads/2022/04/ISIC_youtube_CPHAirport.jpg
https://iscreamicecream.dk/wp-content/uploads/2022/04/Danske-Hospitals-Klovne.jpeg

Vinder Award uddelt af Danske Hospitals Klovne:

I Scream Ice Cream har lige vundet sin første Award & Guldmedalje uddelt af Danske Hospitalsklovne, hvor is firmaet er CSR samarbejdspartner. Danske Hospitalsklovne havde indkaldt, hvad de kalder 80 kloge hoveder i og omkring organisationen til en kæmpe strategi dag, som de kaldte “Idea Factory”. Hvert Team bestod af 6 personer, der skulle komme op med input & kreative idéer til en ny langsigtet strategi for organisationen. Der er vi alle hos I Scream Ice Cream stolte af, at det Team vi var en del af bidrog med de bedste input & kreative foreslag, der gjorde at vi fik en fin Hoptimist Award statuette og en guldmedalje rundt om halsen givet af organisationens direktør Kenneth Øhrberg.

2019:

Ternet Ninja Event hos Gyldendal:

Alle gæster incl. hovedpersonen Anders Matthesen fik I Scream Ice Cream Ternet Ninja is i forbindelse med en eksklusiv Ternet Ninja bog event, der blev afholdt hos forlaget Gyldendal. Ternet Ninja er igen gået nr. 1, ligesom filmen af samme navn. I Scream Ice Cream deltog med vores populære Ternet Ninja is af, der består af en sort ternet vaffel is, sort vanilieis, kirsebær sauce.

https://iscreamicecream.dk/wp-content/uploads/2022/04/Ternet-Ninja-Is-og-Sean.jpg
https://iscreamicecream.dk/wp-content/uploads/2020/06/Ternet_Ninja_Lidl_web.jpg

LIDL – Tilbudsavis 2019:

Den største danske film success i det 21. århundrede Ternet Ninja, udkommer nu som en cool Ternet Ninja Is i form af sort vanilje is-vaffel med chokolade & kirsebær sauce. Her ses den præsenteret i tilbudsavisen hos LIDL.

Ternet Ninja Is:

I SCREAM ICE CREAM har fået lavet en lille præsentationsvideo i forbindelse med lanceringen af TERNET NINJA IS, der er en sort vanilje-isvaffel med chokolade & kirsebær sauce. Den lækre is lanceres på samme tidspunkt som bogen Ternet Ninja 2.

https://iscreamicecream.dk/wp-content/uploads/2020/06/Håndboldisen-Dansk-Handelsblad.jpg

Danmark får nu sin egen officielle håndbold is:

I Scream Ice Cream’s Håndbold Is er præsenteret i samarbejde med DHF – Dansk Håndbold Forbund, hvis logo også pryder multipakken med de 4 Håndbold is. I Scream Ice Cream har indgået en langvarig samarbejdsaftale med DHF – Dansk Håndbold Forbund omkring Håndbold Isen og hvor sporten støttes økonomisk. Håndbold isen er formet som en ”håndbold” og består af vanilje & chokolade.

– Der er jo koldt på toppen! Danmark var vært for VM i Håndbold for mænd i 2019. Med millioner foran tv-skærmen, tusindvis af tusindvis af roligans i gaderne & på tribunerne, skrål og grin, såvel national følelse om noget stort, var der ingen tvivl om at Danmark ville helt til tops. Håbet om at kunne hive trofæet hjem som Verdensmestre gik fra drøm til at blive virkelighed. Stoltheden for at Danmark nu kan brøste sig med titlen Verdensmester.

En af de helt store håndbold oplevelser sker i sommeren 2020, hvor der er Håndbold under sommer-OL i Tokyo i Juli & August 2020.

LIDL – Tilbudsavis 2019:

Hver gang Danmarks største is elskere køber Klovne Isen donerer I SCREAM ICE CREAM 1 kr. til Danske Hospitalsklovne.
Her ses en pakke multipak med Klovne Is, der præsenteres løbende i Lidl kædens tilbudsavis i sæson 2019

https://iscreamicecream.dk/wp-content/uploads/2020/06/Klovne-Is-i-Lidl.jpg

Klovne is:

I Scream Ice Cream er stolte over at have doneret DKK 20.000 i 2018 til Danske Hospitalsklovne. I 2019 forventer vi som målsætning, at minimum doble det beløb! I Scream Ice Cream har allerede i 2019 en donation klar til Danske Hospitalsklovne på DKK 25.344 og vi forventer, at når der skrives 31. December 2019, at vi er i mål med vores målsætning for dette år.

2016:

Aktuelt – Bilka:

I Scream Ice Cream omtalt af Bilka på deres hjemmeside.

https://iscreamicecream.dk/wp-content/uploads/2020/06/Bilka_presse-1.jpg
https://iscreamicecream.dk/wp-content/uploads/2022/05/ISIC_Youtube_Bilka_2019.png

Film fra Bilka:

I denne film – klik på billedet til venstre –  kan du se & høre hvad medarbejdere hos Bilka’s Hovedkontor mener om nogle af I Scream Ice Cream’s is varianter.

Bilka skriver:

I Scream Ice Cream har et bredt sortiment af ispinde, scoop is og soft ice af en rigtig god kvalitet. Endvidere producerer I Scream Ice Cream gourmetis af den lækreste kvalitet, for eksempel en alkoholfri Mojito-is, Strawberry Daiquiry-is og en Pina Colada-is, hvor det er påtænkt, at man kan mixe sin is i en cocktail eller nyde isen som en ispind.

De tre nye gourmet-is fra I Scream Ice Cream smager fuldstændig som drinken Mojito, Strawberry Daiquiry og Pina Colada, men alle tre is-varianter er totalt uden alkohol. Nydelsen som ispind er fantastisk og ønsker du at give din cocktail, mousserende vin eller champagne et ekstra pift, så put isen ned i glasset.